СНЦ „Жанета“ организира конкурса „Бебе на годината“

Конкурсът „Бебешки истории“ или познатият с името „Бебе на годината“ се завръща. След няколко години прекъсване, сдружение ЖАНЕТА отново ще избере Мини Мис и Мистър Сладур на Разград.

Ще даде възможност на всички деца, родени през 2023 година да участват в най-милият конкурс, който ще се проведе на 20-ти април, под егидата на кмета на Община Разград. Малките сладурковци ще се състезават в три възрастови групи: от 1 до 4 м.; от 5 до 8 м. и от 9 до 12м. в следните категории: „Усмивка“, „Певец“, „Бегач“, „Артист“.

YouTube

Голямата награда ще бъде изтеглена чрез жребий сред всички участници. Бебе на публиката ще бъде определено чрез гласуване във фейсбук. Условие за участие е детето да живее в  община Разград, независимо от мястото на раждане. Ще има предизвикателства и за татковците.

За участие е необходима снимка – електронен вариант, с добро качество, която да изпратите на email: [email protected], след попълване на декларация за съгласие, че снимки на детето Ви може да бъдат публикувана във фейсбук за конкурса и на сайта на сдружението, както да бъде заплатена скромната сума от 15 лв., която може да платите в офисът на сдружението на бул.“България“4 или ж.к. „Орел“ № 30 . Срокът за записване е 14.04.2024г. Телефон за контакти: 0897 886471.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе