Фестивал „Пътеводител на доброто“ ще се проведе в Разград на 16 юни

Фестивал за представяне на ефективни социални модели „Пътеводител на доброто“ ще се проведе в Разград през месец юни. Събитието се организира от Сдружение БРТИМ, Агенция Генезис, Виталити Груп и Генезис Арт и се провежда под патронажа на Кмета на Община Разград Добрин Добрев и със съдействието на Община Разград.

Първото издание на „Пътеводител на доброто“ ще се проведе на 16 юни 2024 г.  в гр. Разград, Градски парк, фестивална сцена „Ронда“.

YouTube

Фестивалът „Пътеводител на доброто“ е форум за представяне на ефективни социални модели от практиката на социалните услуги в България и за насърчаване на активното включване на техните потребители в обществения живот.

Фестивалът предоставя уникалната възможност за среща и обмяна на опит, идеи и вдъхновение на професионалисти, работещи в социалните услуги и потребители и към момента е единствен подобен в България. Ще се провежда ежегодно и е посветен на 9 юни – Международния ден на приятелството. Организаторите вярват, че благородното и спояващо чувство на приятелството е  способно да изгради траен мост между социални работници, потребители на социални услуги и обществеността за един по – красив, по – добър и мирен свят.

Фестивалът е отворен за участие на социални услуги от цяла България (социални работници и потребители) без ограничение и няма такса за участие. Изисква се регистрация в срок до 30.04.2024 г.

Организаторите обещават богата и разнообразна програма в три панела, флашмоб, детска анимация, гостуващи изпълнители, много забавления и изненади за участниците и гостите на фестивала.

Още подробности за Фестивала „Пътеводител на доброто“ можете да намерите на Фейсбук страница на събитието.

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе