„LIVE ON BROADWAY“ с Рафи Бохосян пристига в Разград на 10 април

Държавна опера Русе ще представи на 10-ти април, от 19,00 часа в Общински културен център- Разград невероятния концерт-спектакъл „LIVE ON BROADWAY“ – вечер с едни от най-великите мюзикъли за всички времена. След два напълно разпродадени концерта в Русе, е време този впечатляващ проект да завладее сърцата на цяла България.

С „LIVE ON BROADWAY“ ще може да се насладите на неподражаемия талант на Рафи Бохосян. Негови са идеята и сценарият на концерта, съчетаващ блясъка на мюзикъла с изтънчената красота на оркестровата музика.

YouTube

На сцената до Рафи Бохосян ще бъдат оркестър и хор на Държавна опера Русе, под диригентството на магнетичната маестра Вилиана Вълчева, както и солистите Даниела Караиванова и Борис Луков, които са готови да ви очароват с гласовете си.

Ще може да се насладите на песни от велики бродуейски заглавия, като „Цар Лъв“, „Коса“, „Ах Този Джаз“, „Фантомът от Операта“, „Уестсайдска История”, ”Мамма Миа”, “Красавицата и Звярът” и ще преживеете вълнуващи моменти с вечните хитове на Елтън Джон, Queen, Франки Вали, ABBA и много други.

„LIVE ON BROADWAY“ е повече от концерт, това е пътуване през времето и пространството – вълшебно музикално преживяване, което ще остане в сърцата ви завинаги.

Билети – на касата на Общински културен център – Разград

Начало – 19,00 часа.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе