Кметът на Разград бракосъчета първите през тази година младоженци, избрали Абритус за начало на семейния си живот

Кметът на Община Разград Добрин Добрев изпълни първата си като длъжностно лице церемония по извършване на бракосъчетание на млада двойка от Разград.

YouTube

Ивангелина Цонева и Васил Власов бяха избрали ритуалът, с който започва семейният им живот, да бъде извършен на територията на Археологическия резерват „Абритус”. За 2024 г. това бе първото бракосъчетание сред руините на древния римски град. Кумуваха приятели на двамата младоженци – Девора Вичева и Мартин Минков.

Кметът Добрин Добрев провери надлежността на представените документи и, след като се увери в категоричната воля на булката и младоженеца да станат семейство, обяви гражданския брак за сключен и го потвърди с подписа си и с гербовия печат на Община Разград. Удостоверението за сключен граждански брак бе връчено на Ивангелина, която прие за свое фамилно име фамилията на съпруга си – Власова.

Двамата младоженци получиха и символичен подарък от Кмета Добрин Добрев – икона на Свети Мина, който е пазител на семейното огнище. „Поставете я на специално място и в трудни моменти се уповавайте на нея, макар да съм убеден, че ви предстоят само хубави моменти заедно” – обърна се г-н Добрев към новото семейство Власови.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе