Стартира записването за вакационната програма за месец юни „Учим и играем“ на ЦУТНТ

Днес в ЦПЛР-ЦУТНТ започва записването за традиционната Юнска ваканционна програма за деца от завършена предучилищна група до завършен трети клас. Тя ще продължи от 3 до 28 юни 2024 г.

Програмата е разнообразна, има игрови и развлекателен характер и е съобразена с възрастта на децата. Дейностите, които се предлагат, са от приложно-техническия и екологичния профил на центъра за подкрепа за личностно развитие и не се заплащат. Обхватът на програмата е 120 деца за целия месец, като приоритетно ще бъдат включени ученици от постоянно действащите групи през настоящата учебна година. Всяко дете може да посещава заниманията в продължение на две седмици – от 3 до 14 юни 2024 г. или от 17 до 28 юни 2024 г.

YouTube

Мястото на провеждане е учебната база на ул. “Трапезица“ № 1. Срокът за записване за първата половина на м. юни е до 20.05.2024 г., а за втората половина на м. юни – 31.05.2024 г.

Родителите, които желаят да запишат детето си, подават заявление до директора на ЦПЛР-ЦУТНТ, което включва декларация за информирано съгласие с Правилника за устройството и дейността на ЦПЛР-ЦУТНТ. Допълнителна информация за ваканционната програма може да бъде получена на тел. 084/ 662 716 или на e-mail: [email protected].

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе