Част от събитията в Разград по случай 9 май се отменят, други се местят във фоайето на Новия театър

Снимка: Данче Бозаджиева

Община Разград информира, че във връзка с неблагоприятните метеорологични условия се променя мястото, на което ще се проведат томболата от акцията „Бонбони за смет“ и награждаването от кампанията по пролетно хигиенизиране. Вместо на площад „Независимост“ двете събития ще са във фоайето на Общинския културен център(Новия театър). Часът остава същият – 17,00 ч. днес, 9 май.

Припомняме на участниците в томболата, че трябва да носят талончетата, които получиха заедно с торбичката с лакомства, дадени им срещу събраният боклук на 20 април. Близо 300 деца се включиха в традиционната акция на Община Разград.

YouTube

Във фоайето на Новия театър ще е и награждаването на най-активните участници в кампанията по пролетно хигиенизиране между 8 и 21 май в категориите: населени места, училища, детски градини, организации и фирми, гражданско участие. Те ще получат предметни награди.

Поради лошите метеорологични условия днес, Конкурсът за рисунка на асфалт „Децата на Разград рисуват Европа“, ще се проведе в рамките на събитията по отбелязване на международния Ден на детето – 1 юни.

Неблагоприятните метеорологични условия днес – 9 май, са причина за ОТЛАГАНЕ на Колоездачната обиколка на обновени с европейски средства обекти. Тя ще се състои в рамките на събитията по отбелязване на международния Ден на детето – 1 юни.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе