Делян Добрев се срещна с разградчани по повод проблема с замърсения въздух в града

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Разград Делян Добрев проведе среща с разградчани с основна тема – чистотата на въздуха в града.

Днес имах среща в Разград, свързана с най-наболелия проблем на разградчани – неприятни и често задушливи миризми от все още неустановен източник. Това е проблем, който тормози жителите на града от години и досега не е намерил своето трайно решение. Срещнах се с адв. Антон Монев и инж. Мариян Цанев, които ме запознаха с проблема с миризмите, получих и подробна информация за възможните източници на миризми.„, сподели Добрев.

YouTube

Разбрах, че Община Разград вече е получила одобрение за финансиране за проектиране на основния ремонт на Градската пречиствателна станция, парите са отпуснати от Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Предвидените средства са 1 050 000 лева. От там нататък е необходимо финансиране и за самата реконструкция и ремонта на обекта. Поемам ангажимент след като приключи проектирането, да съдействам да бъдат осигурени средства от държавния бюджет за ремонт на Градската пречиствателна станция, с което се надявам проблемът с миризмите да бъде решен.„, каза още той.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе