МКБППМН-Кубрат изпрати доброволците от Випуск 2024 с благодарност и подаръци

Скромно тържество организира местната комисия в Кубрат за да изкаже благодарност за съвместната работа през годините с доброволците от Випуск 2024. 12 от зрелостниците (Берна, Тюлин, Симге, Селис, Селин, Джерен, Владимир, Преслава, Мелин, Делисия и др.) активни участници в различните инициативи на комисията-конкурси, благотворителни кампании, спортни и творчески прояви в знак на благодарност получиха символични подаръци и пожелания за попътен вятър, в нещата в които им предстоят след училище.

Събитието се състоя в заседателната зала на общинската комисия, преди няколко дни, на което присъстваха зрелостниците, техните родители и членове на комисията. Специални гости бяха кметът на Община Кубрат- Алкин Неби, председателят на ОС-Нуршен Халилова и заместник-кметът Женифер Пойраз, които връчиха подаръците и отправиха от хубави по хубави пожелания към младежите, които поемат по нов път и са изправени пред нови предизвикателства. Пред участниците, кубратския секретар Надие Карагьозова накратко представи, с какво помни и ще помни всеки един от зрелостниците, припознали се, подкрепили и реализирали творческите предизвикателства на Клуб „Емпатия“ към МКБППМН-Кубрат и разказа спомени от съвместната им срещи и дейности. Двама от зрелостниците, които бяха гости на открит урок, съвместен с местната комисия получиха своите подаръци от началния си учител Цветомира Стоянова преди седмица. Секретарят не пропусна да припомни и медалистите от различни конкурси и ги насърчи, да вярват в себе си и да не се отказват, независимо какви трудности, ще им поднесе животът, защото вече са се доказали като „малки шампиони в живота“ и благодари на родителите им, че са отгледали „възпитани и достойни за добри дела деца“.

YouTube

Преди тържеството, приятна изненада за кмета и общинската администрация от името на първи „б“ клас от СУ „Христо Ботев“ и техните родители по случай майските празници поднесе Карагьозова, като връчи ръчно изработен пролетен макет-украса, подходяща за всеки празничен интериор. Макетът веднага си намери видно място, не къде да е, а на специалната витрината на втория етаж на общинската администрация и бе приет с радост както от служители, така и гости.

Кметът на Общината А. Неби, в края на срещата отправи и една покана-заръка, „да не забравят да се върнат по родните места, за да поемат щафетата и да се грижат за благосъстоянието и просперитета на родния край“.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе