Четвъртокласник от ОУ „Ив. С. Тургенев“ е със 100 точки на НВО по БЕЛ и математика, други девет – с отличен резултат

Четвъртокласникът Фуат Ердинчев от ОУ „Ив. С. Тургенев” постигна завиден резултат на тазгодишното национално външно оценяване в края на четвърти клас. Ученикът има 100 точки, максималния брой, на НВО по БЕЛ и НВО по математика. Фуат печели призови места в редица математически състезания. Тази година има златен медал от първия кръг и сребърен медал от втори кръг на 11. издание на престижното международно състезание „Математика без граници”. На Коледното математическо състезание е на 2. място, на Великденското математическо състезание е на 3. място, а на Пролетното математическо състезание е на 1. място. Наградите на Фуат през тази учебна година не свършват дотук. Той участва в олимпиади по математика и „Знам и мога”, участва в състезание по английски език за ученици от Асоциацията на Кеймбридж училищата в България в гр. Кърджали. На шестте състезания към СБНУ има максималния брой точки -50, на НФС също има 50 точки. На състезанието „Математика за всеки” Фуат е отново на първо място!

Още седем четвъртокласници на г-жа С. Маринова и г-жа И. Божкова имат отличен резултат на двата теста по БЕЛ и математика на НВО. Това са: Вяра Тодорова, Гизем Зихниева, Дамла Метин, Моника Георгиева, Мишел Ремзи, Нуртен Али, Цветан Христов. Двама от четвъртокласниците на г-жа Е. Спасова и г-жа Пенева също имат отлични резултати на двете НВО-та – Даниела Ивайлова и Еркут Мехмедов.

YouTube

Благодарим на учениците за огромния труд и отличните резултати! Благодарим на техните учители, които умело съчетават традиционните методи на преподаване с иновативни дейности в образователния процес. Благодарим на техните родители за моралната подкрепа!

Пожелаваме на всички четвъртокласници с лекота да усвояват знанията и в прогимназиален етап!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе