Севим Алиева ще изпълнява временно длъжността „Директор“ на Детска градина „Лудогорче“ в Разград

Кметът на Община Разград Добрин Добрев представи тази сутрин новата директорка на ДГ“Лудогорче“ на част от колектива на детското заведение. Севим Алиева ще изпълнява временно длъжността „Директор“ след пенсионирането на Светла Чавеева.

Г-н Добрев благодари на досегашната директорка за дългогодишния й труд и позициите, които е отстоявала през годините, поздрави я за това, което е създала и й благодари за себераздаването. Градоначалникът пожела успех на г-жа Алиева, както и да продължи традициите в детското заведение, увери я, че ще има пълната подкрепа на кмета и екипа му, призова я да поддържа добра комуникация както с колектива, така и с родителите на малчуганите в детската градина.

YouTube

И на двете дами г-н Добрев връчи по един красив букет.

Г-жа Чавеева сподели с наследничката си на ръководния пост своята мечта – ДГ“Лудогорче“ да се съхрани като детска градина с 6 групи, пожела й да запази и доверителните отношения, създадени с родителите. Тя увери, че е обяснила на г-жа Алиева какви ангажименти има на новия пост по отношение на административната дейност.

Севим Алиева заяви, че неин приоритет в педагогическата й работа е засилено присъствие на родителите и комуникация с тях, на новия пост ще разчита на колегите си.

Севим Алиева е завършила Русенския университет, работи като детска учителка от 14 години, 13 от които в ДГ“Лудогорче“.

На представянето на новата директорка присъства и ресорният заместник-кмет „Хуманитарни дейности“ Елка Неделчева.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе