Владимир Димитров отново е Областен управител на област Разград

Днес Владимир Димитров отново встъпи в длъжност като Областен управител на област Разград, с решение №544 от 31.07.2024 г. на правителството. Севджан Съдкъев бе освободен със същия документ от поста с днешна дата.

Последният областен управител предаде на новоназначения символично ключа и печата на Областна администрация в присъствието на служителите в администрацията.

YouTube

Не съм правил промени в администрацията, работихме добре, смятам, че всички се справяте отлично и тази успешна съвместна работа ще продължи така, както сте работили и преди с г-н Димитров. Символично му предавам ключа на областна администрация„, каза Съдкъев и пожела успехи на Владимир Димитров.

Владимир Димитров също пожела на предшественика си много професионални успехи и каза, че ще продължи да работи активно по текущата дейност на Областна администрация.

Ще припомним, че при назначаването на Севджан Съдкъев за Областен управител на област Разград в началото на месец юли, Владимир Димитров зае поста заместник областен управител.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе