Повредиха съоръжения в парка в Кубрат

Летният ден в Кубрат беше помрачен от поредната вандалщина, която разтревожи жителите на града. В района на детска ясла „Мир“ бе регистрирано ново посегателство над общинска собственост, за което сигнализираха будни граждани.

YouTube

Неизвестни извършители са изпочупили беседка и маса за отдих в парка, което предизвика силно възмущение сред местното население. Община Кубрат в момента работи по установяването на извършителите, като отправя призив към всички граждани да се грижат за публичното имущество и да подават сигнали при забелязани хулигански прояви.

Въпреки вандалските прояви, Община Кубрат продължава да изпълнява своите ангажименти към жителите на града. Наскоро беше възстановена детска площадка, разположена между улиците „Витоша“ и „Стара планина“. В допълнение към това, беше изградена и ударопоглъщаща настилка, която осигурява по-голяма безопасност за играещите деца.

Строително-ремонтните дейности в централната част на Кубрат също напредват по ПЛАН. Тече и асфалтиране на улици от републиканската мрежа.

Общината моли жителите и гостите на града да проявят разбиране за временните неудобства, свързани с текущите работи, които целят подобряване на градската среда.

Община Кубрат остава ангажирана към опазването на общественото имущество и подобряването на условията за живот на своите граждани.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе