С водосвет бе даден старт на предизборната кампания на Коалиция ГЕРБ-СДС в Разград

По инициатива на Жени ГЕРБ Разград днес – 29 септември в църквата „Св. Георги“ с водосвет бе даден старт на предизборната кампания на Коалиция ГЕРБ-СДС в Разград. Присъстваха част от кандидатите за народни представители – Галина Георгиева, Теодор Ролев и Павел Наковски, младежи и старейшини ГЕРБ. Галина Георгиева обяви началото на кампанията и коментира как ще протече тя. „Ние ще водим позитивна кампания, вървим по нашата писта и не се  интересуваме от останалите партии. Разбира се, ще припомним какво сме свършили, когато правителството беше на ГЕРБ и какво гарантираме, че ще направим. Резултатите при нас са видими. Ако има правителство и то с доминация на нашата коалиция това, което е започнато ще бъде продължено, защото хората очакват да им се подобри живота“, каза на откриването г-жа Георгиева.

YouTube

Представителят на младежи ГЕРБ д-р Павел Наковски заяви, че иска да работи като свързва  идеите на младите в партията с опита на старейшините. “Ние имаме добри идеи, с които да допринесем за развитието на област Разград” каза той и сподели още, че целта им е да върнат младите хора отново тук.

Отец Дмитрий Терзи отслужи водосвет за успешна предизборна кампания и последващо управление.

Мероприятията на Жени ГЕРБ в Разград по време на кампанията ще бъдат подчинени на приоритета “Разград се нуждае от обич“ заяви Елена Дочева- НИС.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе