Коалиция „ПП-ДБ“ откри кампанията си без политически речи

Дванайсетокласничка представи кандидатската листа  и призова препълнената зала: С масово гласуване да потопим купения вот за  Данчо Пръча и кукловодите му

Ние, нормалните хора, искаме справедлива и просперираща България. Ние, младите хора  не мечтаем да напуснем Разград. Искаме да пътуваме по света, да учим, да съберем опит, но да се върнем у дома при нашите близки. За да стане това обаче нужно е да започнем да подреждаме  държавата си, в която всички  да живеем  като европейци с европейски доходи  и  равенство пред закона.

С тези думи  дванайсетокласничката Светлозара  Иванова,от гимназията за преподаване  на чужди езици „Екзарх Йосиф“ в Разград,  откри церемонията на представянето на кандидатите за народни представители на коалиция ПП.ДБ в Разград.

YouTube

Пред препълнената зала в Общинския културен център Светлозара  покани на сцената осемтте кандидати на коалицията:

Водач на листата е Джипо Джипов.

37 годишен,предприемач, изпълнителен директор на фирма МАТ в Разград. Възпитаник на  математическата гимназия в Разград .Завършва строително инженерство  в Лондон, с  магстърска стерен  от  Imperial College. Живее и работи в родния си град. Заедно със съпругата си отглеждат тук трите си деца.

Следват :

Доктор Онур Гьочггелди

На  31 години, лекар специализант в отделението  по хирургия в разградската болница „Свети Иван Рилски“. Възпитаник на гимназията с преподаване на чужди езици в Разград. Владее английски и испански. През 2021 година получава наградата „Ти си нашето бъдеще“, която Българският лекарски съюз присъжда  на младите медицински надежди у нас.

Нихат Расим – Яши

Собственик на семейна фирма за производство на зеленчуци и семена в село Брестовене, община Завет. Сертифициран експерт в семепроизводството, радетел за запазване на българските сортове.Носител на бронзов медал от републиканско първенство по лека атлетика и футболист на „Лудогорец“ от 1995 до 1998 година.

Петя Цанкова

Предприемач, ръководи фирма, която се занимава със земеделие.  Възпитаник на математическата  гимназия в Разград. Магистър инженер на Русенския университет „Ангел Кънчев“.  Майка на три деца.

 Зейти  Мехмед

Земеделски производтел, собственик на  стопанство за растениевъдство и животновъдство в село Печеница, община Исперих.Завършил е училището по железопътен транспорт в Горна Оряховица. Повече от 30 години развива семейната си фирма, която дава работа на хората от неговата община.

 Недялко Недялков

43 годишен , изпълнителен дректор на фирма „Джъмп фрут“ в Лозница. Предприятието е структуро определящо за общината, в която  много хора  се препитават от оглеждането и преработването на малини, ягоди и горски плодове.Недялков е  магистър  по социална педагогка на Шуменския университет „Константин Преславски“.

Иво Димитров

Предприемач, собстеник и управител на компания от IT и технологичния сектор. Завършил е с отличие  математическата гимназия в Разград и  Техническия университет във Варна. Магистър инженер със специалност „Приложни микропороцесорни системи“. Работил е в институт на Българската академия на науките.

Ралица Костова-Цветанова

Експерт по контролните дейности в Районната здравно осигурителна каса в Разград.Завършила е стопанско управление във  Варненския свободен университет и е придобила магистърска степен по счетоводство  и контрол в Икономическия университет във Варна.Ралица и съпругът и отглеждат своя деветгодишен син в Разград.

След одобрителните  ръкопляскания на стотиците  симпатизанти и съмишленици младата водеща припомни:

Кандидатите  за народни представители на коалицията Продължаваме промяната -Демократична България са хора, добре познати в Разград и Лудогорието. Постигнали са успешна реализация в професиите си, уважавани, почтени, граждански активни и загрижени за съдбата на България. Те биха могли да работят с успех навсякъде , но са избрали да останат в родните си места. И влизат в жестока политическа битка.

Дванайсетокласничката Светлозара се обърна към кандидатите с призив:

Уважаеми кандидати за народни представители,

В тази препълнена зала седят  хора, които  не са безразлични. Те искат една различна България и са дошли тук, да покажат, че ще дадат  подкрепа на коалицията с номер 26.Вземете  от тяхната  енергия, вдъхновете се от техните надежди!

А после попита развълнуваното множество:

Как ние можем да помогнем тази битка да бъде спечелена от хора като Джипо, Онур, Яши, Петя, Зейти, Недялко, Иво и Ралица, а не от типове с прякори като Дънката, Сандокана, Шарана и Данчо Пръча и техните кукловоди.

Като отидем да гласуваме. Като  говорим с хората около нас, че всеки глас има значение.

Те искат ние да си останем вкъщи, за да може с  купените от тях гласове да изберат тези, които всеки ден ни отвращават с корупционтите си  схеми, безпардонната си наглост и погазване на всякакво приличие.

Ако ние гласуваме техният купен и контролиран вот ще се стопи. И България ще излезе от безвремието и хаоса, в който те  крадат  труда на нашите родители, потъпкват достойнството  на честните хора и прогонват нас младите далеч от родния дом.

Не бива да им позволяваме това!

След кратката церемония залата се огласи от рок музиката на група Кикимора и филхармоничния оркестър на Държавната опера в Русе.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе