Сдружение „Жанета“ отново обявява номинации за наградата „В душата на дете“

За втора поредна година, Сдружение „ЖАНЕТА“, обявява открито набирането на номинации за наградата „В душата на дете“- 2024. Тази награда се връчва на личност, която е допринесла значително за доброто на децата в област Разград, като работи за техния просперитет, развитие и благополучие. Наградата „В душата на дете“ е създадена през 2023 година и има за цел да отдаде признание на тези, които не само работят с деца, но и вдъхновяват и водят към положителни промени в техния живот.

Кой може да бъде номиниран? Всички, които с дейността си са допринесли за подобряване на условията на живот, образование, здраве и развитие на децата в област Разград.

YouTube

Как да номинирате? За да предложите кандидат, изпратете писмо с кратко описание на неговите заслуги на имейл [email protected] . В номинацията моля, посочете:

  • Име и контакти на номинирания
  • Кратко описание на неговите/нейните заслуги
  • Вашето име и контакти за обратна връзка

Краен срок за подаване на номинации: 30.11.2024г.

„Наградата „В душата на дете“ е израз на благодарността ни към хората, които посвещават своето време и усилия за бъдещето на нашите деца. Тези герои заслужават да бъдат видени и признати за своя принос. Носителят на наградата ще бъде обявен в навечерието на Коледните празници.

Първият носител на наградата беше Имрен Гендж, която е посветила живота си в помощ на деца с акушерска пареза.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе