Творческият сезон на Театрално-музикалния и научен център: Възраждане и ново начало (ВИДЕО)

С началото на новия творчески сезон, Театрално-музикалният и научен център в Разград застава пред нови хоризонти с амбициозна програма, която ще вдъхне нов живот на института. След труден период на преход, новият творчески директор и неговият екип са подготвили разнообразие от музикални и театрални проекти, които ще обогатят културния календар на града.

Един от ключовите проекти на сезона е мащабното разширяване на симфоничния оркестър, който вече е попълнен с 15 нови музиканти от България и чужбина. През следващите месеци се очаква оркестърът да се увеличи още повече, което ще му позволи да изпълнява произведения от по-висока сложност.

YouTube

Откриването на сезона е насрочено за 1 октомври и ще бъде отбелязано с голям концерт на разградската филхармония. Освен това, в програмата са включени театрални постановки, оперни и симфонични концерти, които ще превърнат този сезон в един от най-вълнуващите в историята на центъра.

С нови сили и творческа енергия, институтът се подготвя да се утвърди като водещ културен център в региона, привличайки публика от цялата страна и отвъд.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе