Областният управител връчи печата на председателя на РИК-Разград (ВИДЕО)

Областният управител Владимир Димитров връчи днес на председателя на Районната избирателна комисия печата, с който комисията ще работи за изборите за народни представители, които ще се проведат на 27 октомври 2024 г.

Церемонията се проведе в зала 712 на Областна администрация. Преди това Областният управител прочете решение №3628-НС/06.09.2024 г., определено от Централната избирателна комисия, с който се назначава съставът на РИК в 18-ти МИР Разград: председател – Виктор Викторов, заместник-председатели: Албена Йорданова, Жоро Чобанов, Силвия Великова, Диана Кирилова, секретар – Айджин Азис, членове: Памела Мичева, Павлина Кившанова, Садифе Ахмед, Ивелина Игнатова, Росен Маринов, Евгения Кочанова и Елена Дечева.

YouTube

Владимир Димитров връчи на Виктор Викторов осигурените от Областна администрация 3 броя печата, той пожела успешна работа на РИК и да работят отговорно за провеждането на предстоящите избори. „Пожелавам ви ползотворна работа, ние, като институция ще оказваме съдействие. Всички сте професионалисти и вярвам, че на 27 октомври ще проведем честни и прозрачни избори за народни представители“, каза още Димитров.

Районната избирателна комисия встъпва в правомощията си днес, 7 септември 2024 година, като ще заседава в стая 108 на първия етаж в сградата на Община Разград.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе