Кметът на Исперих поздрави младите футболисти от ФК „Бенковски“ за третото място в първенството на Зона „Русе“

Кметът на Община Исперих Белгин Шукри се срещна днес с президента на ФК „Бенковски“ – Исперих Стефан Крачунов, с треньорския състав и отбора на децата. Повод за срещата беше класирането на момчетата на 3-то място в първенството за деца на Зона „Русе“, сезон 2023-2024.

Градоначалникът поздрави футболистите за добрата игра и силното представяне на отбора. „Футболен клуб „Бенковски“ показва високи резултати и заслужава подкрепа. Ето защо ние ще продължим да подкрепяме клуба и ще продължим да полагаме усилия да ви предоставяме отлични условия за тренировъчния процес. Съвсем скоро ще приключат ремонтните дейности на стадиона, на който, надявам се, ще запишете значими победи“, заяви кметът и изказа специални благодарности и към техните треньори. Г-н Шукри отличи постижението им с грамота за принос в развитието на спорта в община Исперих.

YouTube

Искрени поздравления за титлата поднесоха на младите спортисти също председателят на Общинския съвет Бейти Бекир и председателят на постоянната комисия по „Младежта, спорта и туризма“ Юнуз Хаккъ.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе