Джипо Джипов ще е водач на листата на „Продължаваме промяната – Демократична България“ в Разград за предстоящите избори

Днес в Разград бе регистрирана листата на коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“ за участие в изборите за Народно събрание на Република България на 27 октомври 2024 година.

„Листата е изцяло гражданска – от хора с ясна позиция, експертиза, висок морал, решени да отстояват своите идеи в полза на обществото и България. Отговорността, която поемаме и решителността, с която ще действаме се надяваме да бъдат разпознати и оценени по време на предизборната кампания. За нас са важни не кухите обещания за светло бъдеще, а действията тук и сега.“, сподели водачът Джипо Джипов.

YouTube

Освен него в листата още ще бъдат д-р Онур Гьочгелди, Нихат Расим, Петя Цанкова, Недялко Недялков, Зейти Мехмед, Иво Димитров и Ралица Костова- Цветанова.

„Участвайки в тези избори, сме мотивирани само и единствено да работим за интересите на хората от Лудогорието – нашият роден край.Успехът за нас е да победим политическата конюнктура в интерес на хората. Всички ние живеем, работим, отглеждаме децата си в нашия избирателен район, знаем и отказваме да търпим зависимостите и несправедливостта от настоящия политически модел. Затова с лицата си влизаме в битка.“, сподели още Джипов.

„Нашата кампания има за цел да мотивира и да насърчи хората да гласуват, само така купените и зависими гласове няма да определят нашето бъдеще. Ние сме родолюбци, обичаме Лудогорието, имаме обща мечта за по-добър и справедлив живот. Всеки от нас е ангажиран с обществена кауза, хората ни познават и знаят, че докарваме нещата докрай и държим на дадената дума. Вярваме в подкрепата и силата на хората от Делиормана!“, завърши той.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе