Цветя и поздравителни адреси за работещите в сферата на социалните услуги в Исперих

Днес, по повод Световния ден на социалната работа, специалистите от всички местни социални заведения и структури бяха приятно изненадани от ръководството на Община Исперих. В знак на признателност към всеотдайния им труд от името на кмета на Общината инж. Белгин Шукри зам.-кметът Аксел Кючюк поднесе поздравителни адреси и цветя на ръководителите и служителите на Домашен социален патронаж, Комплекс за социални услуги „Лудогорие“, Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания, Дирекция „Социално подпомагане“ и на социалния работник към областния екип по „Приемна грижа“.

YouTube

„Предизвикателствата, пред които е изправено обществото ни вече повече от година, са големи и трудни. Благодаря Ви, че въпреки необичайната обстановка, останахте съпричастни към проблемите на децата и хората от най-уязвимите групи, продължихте да работите за правото им на щастлив и достоен живот, с внимание и с грижа откликвате на несгодите им и всеки ден демонстрирате своята отговорност, солидарност и саможертва. Няма по-ценен дар за човека, намиращ се в ситуация на житейско неблагополучие, от топлата дума и адекватната професионална подкрепа! Искрено Ви пожелавам здраве и неотстъпчива вяра в доброто!“ – се казва в поздравителния адрес.

Световният ден на социалната работа се отбелязва всеки трети вторник на месец март и е празник, който има за цел да подчертае постиженията на социалната работа, да повиши видимостта на социалните услуги за бъдещо обществено обслужване, да защити социалната справедливост и правата на човека.

ЦВЕТЯ И ПОЗДРАВИТЕЛНИ АДРЕСИ ИЗПРАТИ КМЕТЪТ НА ОБЩИНА ИСПЕРИХ ДО СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ГРАДА ПО ПОВОД СВЕТОВНИЯ ДЕН НА…

Posted by Общинска администрация – Исперих on Tuesday, March 16, 2021

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе