Дневен хороскоп за 21 декември

Овен

Този вторник късметът ще ви преследва, колкото и да се опитвате да избягате от него. Съвсем спокойно може да се разделите с това, което не ви е нужно.

YouTube

Телец

Каквото и да направите днес партньорът ви няма да е особено доволен. Просто не му е ден, не си правете крайни изводи.

Близнаци

Денят ще е успешен за онези от вас, които се занимават с интелектуална дейност. Кратките пътувания ще са успешни.

Рак 

Днес никой няма да ви закача за нищо, така че може да се угодите в това, което най-много харесвате. Естествено, после ще ви се наложи да наваксвате.

Лъв

Денят ще отбележи ново начало. Вероятно ще усещате известна обърканост. Това не нормално и не забравяйте, че ще премине.

Дева

Днес е ваш ред да се погрижите за настроението на партньора ви. Може да сте сигурни, че има за какво да му се реванширате.

Везни

Не се колебайте да разчиствате сметки с хора, с които няма какво да си кажете. След време ситуацията ще е абсюлотно същата.

Скорпион

През този ден не си мерете силите с някого с методите на агресията. Със сигурност ще загубите. Добрата дума прави истинските чудеса.

Стрелец

Денят ще бъде изключително успешен във финансово отношение. Бъдете сигурни, че е хубаво да продължите да проявявате същата дисциплина.

Козирог

Пословичното ви хладнокръвие ще ви бъде верен помощник. Емоциите ще търсят изход, но не им го давайте, докато не се приберете у дома и останете сами.

Водолей

Денят обещава изгодна сделка и/или договарянето на условия, които в по-голямата си част ще са успешни за вас.

Риби

Денят обещава да ви поднесе на тепсия сериозно удоволствие. Напълно сте го заслужили. Насладете му се изцяло.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе