Община Разград украсява града за мача на „Лудогорец“ с „Милан“

Днес и утре Община Разград ще постави 21 броя хоругви и 5 транспаранта, с които рекламира срещата от 1/16 финалите на Лига Европа на ПФК „Лудогорец“ и АСК„Милан“. Мачът ще се играе на „Лудогорец Арена“ в Разград на 15 февруари, с начален час 20:00 часа.  След проведени разговори на кмета д-р Валентин Василев и екипа му с ръководството на футболния отбор от Разград, бе обсъдена идеята Община Разград да постави рекламни материали на входове на града и на ключови места в него.

YouTube

Служители от ОП „Паркстрой“ ще поставят днес и в четвъртък винили на ул.“Дунав“, ул.“Васил Левски“ и на бул. „България“. Хоругвите (знамена), на които също са изобразени емблемите на отборите и логото на Лига Европа, както и датата на двубоя, ще се поставят на входа до Автогарата, до КАТ и на ул. „Васил Левски“.

Община Разград ще монтира и видеостена на площад „Момина чешма“ (Ларго) на 15 февруари, на която ще бъдат излъчвани рекламни материали, свързани с Община Разград и ПФК „Лудогорец“, а от 20:00 часа ще бъде предаван пряко двубоят между „Лудогорец“ и „Милан“.  

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе