Кметът посрещна деца от клуб „Млад възрожденец“ от ОУ „В.Левски“

Днес, 23 март, деца от шести и втори клас на ОУ „Васил Левски“ в Разград, които членуват в клуб „Млад възрожденец“, гостуваха на кмета на Община Разград д-р Валентин Василев. Той ги посрещна заедно с народния представител Десислава Атанасова и заместниците си Галина Георгиева и Ердинч Хасанов.

Децата бяха придружени от госпожата, която води клуба им – Недялка Неделчева. Те разказаха за своята дейност, за участието си в състезания, изложби, благотворителни базари, за инициативите, които правят на важни дати в историята ни. Показаха снимки от богатата дейност на клуб „Млад възрожденец“ и рецитираха стихове за Левски.
След като поговориха с ръководството на общинска администрация и народния представител, те подариха на домакините календари на клуба. Подаръци имаше и за децата, които получиха тефтери от градоначалника, а от Десислава Атанасова каталог с историята на Народното събрание.

Д-р Василев похвали учениците и подчерта, че е силно впечатлен от богатата дейност, от техните знания, а Десислава Атанасова им каза, че може би сред тях има бъдещи министри.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе