МКБППМН подари кинопрожекция на деца от десет училища

    Вълнуваща възпитателна кинопрожекция подари  Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните на активисти от десет училища.

    В понеделник ученици от десет разградски училища, разделени в две възрастови групи, гледаха филма „Чудо“ и съпреживяха невероятната съдба на едно различно момче.

YouTube

    Филмът е създаден по едноименния роман бестселър на Ар Джей Паласио и представя  интересна, вълнуваща и възпитателна история за дете с прекрасен характер, но със силно изразена лицева деформация.

    Филмът деликатно обрисува борбата, през която минава семейството и дава пример за това, какво е да си роден различен, какво е да си добър, какво е да си толерантен и най вече как да се фокусираш върху истински ценното нещо в едно човешко същество.

    Сред главните актьори блестят Джулия Робъртс и Оуен Уилсън, чиято великолепна актьорска игра показва по уникален начин истинското търпение и любов на родителите в семейства със сходни проблеми.  

Чрез филма „Чудо“ младите хора видяха по въздействащ начин, как трябва да общуват помежду си, за да пазят достойнството и самоуважението на всеки и как да изграждат толерантни и приятелски взаимоотношения.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе