Община Разград се включва в Деня на голямото почистване

Община Разград ще окаже съдействие на всички граждани, които желаят да участват на 15 септември 2018 г. в Националната кампания „Да изчистим България заедно“, организирана по инициатива на bTV Media Group.
По предварителна заявка общинска администрация ще осигури безплатни материали (найлонови чували и ръкавици – всеки работен ден до 14 септември 2018 г. в стая № 103 в сградата на Община Разград) за всички участници в кампанията, както и транспорт за извозване на събраните отпадъци от територии за обществено ползване (междублокови пространства, паркове, градини, сервитути на пътни артерии и други обществени територии).

Отпадъците следва да бъдат събрани в чували и поставени до контейнерите за битови отпадъци или на удобно място за товарене и извозване.

YouTube

Заявки за участие и осигуряване на транспорт за извозване на отпадъци ще се приемат в Община Разград на тел: 084 /618 186.

За тези участници в кампанията, които сами си организират извозване на събраните отпадъци от инициативата „Да изчистим България заедно“, на 15 и 16 септември 2018 г. от 08:00-16:00 часа операторът на Регионално депо – Разград ще осигури безвъзмезден прием на отпадъци.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе