В понеделник правят първата копка за физкултурния салон на езиковата

Община Разград организира в понеделник, 17.09.2018 г. от 10:00 часа на спортната площадка на ПГПЧЕ „Екзарх Йосиф“, гр. Разград, официална церемония „Първа копка“ на обект „Училищен физкултурен салон на ПГПЧЕ „Екзарх Йосиф“ и ОУ „Н. Й. Вапцаров“. Спортното съоръжение се реализира в рамките на проект „Ремонт, обновяване на материално-техническата база и мерки за енергийна ефективност в образователните институции на територията на гр. Разград“, финансиран по Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020.

На организираната церемония ще се даде старт на изпълнението на строителните дейности по изграждане на модерен, двуетажен физкултурен салон с комбинирани игрища за баскетбол и волейбол, бадминтон и футбол на малко поле, с капацитет, съобразен с общия брой на учениците в двете учебни заведения.

YouTube

Проект „Ремонт, обновяване на материално-техническата база и мерки за енергийна ефективност в образователните институции на територията на гр. Разград“ е на обща стойност 9 897 137,19 лв. и е насочен към модернизиране на образователната инфраструктура и подобряване качеството на образованието в община Разград чрез извършване на обновяване и реконструкция, реализация на мерки за подобряване на енергийната ефективност и рехабилитация на дворните пространства на 11 обекта на образователната инфраструктура в град Разград.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе