Започна записването за Programming Basics октомври 2018 на СофтУни в Разград

Жителите на града ще имат възможността да се докоснат до програмирането безплатно от октомври месец!

Софтуерният университет ще проведе безплатен подготвителен курс по програмиране за начинаещи. Разград е един от 37-те града в цяла България, в които ще се проведе обучението. Останалите градове са Асеновград, Благоевград, Шумен, Пловдив, Велико Търново, Бургас, Враца, Габрово, Горна Оряховица, Димитровград, Добрич, Дупница, Казанлък, Карлово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Петрич, Плевен, София, Видин, Русе, Самоков, Сандански, Свищов, Силистра, Смолян, Стара Загора, Троян, Хасково, Варна, Ямбол и Ботевград.

YouTube

Курсът стартира на 6-ти октомври. В рамките на два месеца курсистите ще преминат през всички фундаментални теми в програмирането, като променливи, типове данни, условни конструкции, цикли и др. Курсът „Programming Basics“ дава начални умения по програмиране, необходими за всички технологични специалности в Софтуерния университет и завършва с практически изпит по програмиране, който е приемен в програмата по софтуерно инженерство на Софтуерния университет.

Курсът е подходящ за всички с интереси към програмирането, не изисква предишен опит и не поставя възрастови ограничения. Желаещите могат да избират между две форми на обучение – присъствена или онлайн.

На успешните курсисти Софтуерният университет ще даде шанс да продължат обучението си в програмата по Софтуерно инженерство и след завършване на курса, при положение, че издържат сертификационния изпит, който не е задължителен. Той ще се проведе на 1 и 2 декември 2018 г (онлайн).

Кандидатстването за курса Programming Basics ще продължи до 27 септември.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе