Дете бе премазано от футболна врата

Дете на 13 години лежи в Отделението за интензивно лечение в Областната болница в Пазарджик, след като е пострадало лошо от стоварила се върху него футболна врата.

Инцидентът е станал още в почивните дни за Деня на независимостта, но до момента от ресорните институции не е изнесена никаква информация.

YouTube

Момчето е от Пазарджик. Пострадало е на спортно игрище, намиращо се близо до бул. „Мария Луиза“. Не е известно как се е стигнало до злополучното падане на тежката врата. Дали е предизвикано от неразумно поведение на децата или е имало пропуски при поставянето й, вероятно тепърва ще се уточнява, пише Дарик.

Именно този инцидент е причината за масовите проверки на спортни и детски площадки, разпоредени лично от шефа на Областната дирекция на МВР Йордан Рогачев.

13-годишното момче е в безсъзнание, лекарите са го поставили на командно дишане. Опасността за живота му не е отминала, въпреки че вече няколко дни лекарите се борят за живота му.

Има тежка черепно-мозъчна травма, множество кръвоизливи, друга тежка травма на гръдния кош и белия дроб, съобщиха от Областната болница. От направените консултации със специалисти е станало ясно, че не може да се приложи оперативно лечение. Единствено може да се чака момчето само да се възстанови

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе