Областният управител посети детска градина в Овчарово

Областният управител на област Разград Гюнай Хюсмен посети с подаръци детска градина „Добруджанче“ в село Овчарово, община Добричка.

YouTube

Той разговаря с директора на детската градина Гюлсерен Феим, с която се познава задочно по повод своя инициатива от периода, в който бе народен представител и стартира кампания за поставяне на 100 хранилки за птици в детски градини и училища в община Исперих. Тогава, преди две години, г-жа Феим потърсила контакт с народния представител през социалната мрежа фейсбук с молба да предостави хранилки и за детската градина в Овчарово. Г-н Хюсмен изпратил две хранилки, които и до днес са в двора на детската градина – установи самият той при посещението си днес.

Областният управител на Разград пристигна с подаръци в добричкото село. На възпитаниците на детското заведение, които бяха днес на градина – 10 деца – той подари раници, пълни с ученически пособия. Г-н Хюсмен се запозна с обстановката, в която се отглеждат малчуганите, както и с педагогическия персонал в градината и ги поздрави за грижата, която полагат за малките жители на региона.

По препоръка на г-жа Феим Областният управител на Разград направи още един мил жест в Овчарово. Той подари таблет на шестокласничката от ОУ“Отец Паисий“ Ебру Алис, която е пълна отличничка.
Подаръците са част от дарението на Държавната агенция за координация и сътрудничество към Президента на Република Турция, което бе предоставено през септември за разпределение от г-н Хюсмен.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе