Пенсионерските клубове в Разград поднесоха на кмета благодарствен адрес

Кметът на Община Разград д-р Валентин Василев получи благодарствен адрес от председателя на Областен и Общински съвет на съюза на пенсионерите в Разград Иванка Добрева и председатели на пенсионерски клубове в Разград. Поводът бе посещението на градоначалника в пенсионерските клубове в общината и срещата му с пенсионери. По време на срещите д-р Василев сподели с възрастните хора, че се радва, че има възможността да съдейства условията в клубовете, които те посещават, да бъдат по-приятни и уютни.

YouTube

От своя страна в благодарствения адрес хората от третата възраст пишат:

„Уважаеми г-н Василев, с огромно чувство на сърдечна благодарност изразявам мнението на ИБ на СП-2004 и председателите на пенсионерски клубове на територията на Общината към вас и Общинска администрация за проявената инициатива да се запознаете лично с материалната база, битовите условия и проблемите на хората от третата възраст. Идеята да се посетят клубовете на пенсионерите без конкретен повод по график в цялата община се превърна в реалност.

Преодоля се неизживяната тенденция на поети и неизпълнени в последствие обещания от предизборни срещи с тази социална група, което доведе до положителни резултати. Налице са закупените отоплителни ел.уреди, печки на твърдо гориво, балатуми, блажни и бои за освежаване, спортни екипи и др. Разискваните многопосочни теми без политически нотки доведе до откровени и ползотворни разговори.“, се казва още в адреса.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе