В ОУ ”Н.Й.Вапцаров” – Разград организираха празничен концерт

Главният секретар на Областна администрация-Разград Михаил Тодоров бе гост на празничния концерт по повод патронния празник на ОУ”Н.Й.Вапцаров”-Разград.

YouTube

Г-н Тодоров връчи на директора на училището Галин Парашкевов поздравителен адрес от областния управител Гюнай Хюсмен, както и тефтер и календар на Областна администрация.

Концертът, освен да представи пред пълната зала на Общинския културен център талантите на децата от ОУ”Н.Й.Вапцаров”, имаше и благотворителна цел – да се съберат средства за реконструкция на спортната площадка при училището. В края на концерта бе обявено, че събраната сума е 1097 лева.

В концерта, който включваше песни и танци в различни стилове и жанрове, участваха: възпитаници на ОУ”Н.Й.Вапцаров”, Градски мажоретен състав при ЦРД-Разград, Танцова формация „Сладури” към ОУ”Васил Левски”, ДГ”Незабравка”, ДТШ”Хорце”, ТФ”Пулс”, ТФ „Феникс” към ЦРД-Разград, Павел Матеев от ПГПЧЕ”Екзарх Йосиф”-Разград, Пламена Петрова от ЦРД, Деян Денчев и Далия Димитрова и Славена Петкова от  Музикална школа „Илия Бърнев”.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе