Коледен детски подарък според зодията

Овен

Представителите на тази зодия никак не са скромни, те винаги трябва да са в първите редици. Подаръкът за детето овен трябва да е като характера му – да привлича погледите. Нещо, от което всички да ахнат. Голямо, внушително, по възможност шумно и шарено, за да прави впечатление.

YouTube

Телец

Телците са здравомислещи, практични до мозъка на костите си, затова обичат подаръци, които ще им вършат работа. Не подарявайте на детето телец играчка, която служи само за украса. Тя трябва да му върши добра работа в игрите и то дълго време, да може да я сглобява, разглобява, да изпълнява много функции, като конструктор. Ако е кукла, трябва да си има къщичка, дрехи и обзавеждане. За по-големите деца подаръкът също трябва да е практичен. Независимо дали е дреха, обувки, раница или техника, условието е да е качествена и многофункционална.

Близнаци

Близнаците обичат да бъдат впечатлявани, жестът за тях е по-важен от самия подарък. За да ги зарадвате истински, проявете голямо въображение при избора на подарък. Той не трябва да бъде купен набързо от близкия магазин, трябва да е необичаен и вълнуващ. И най-важното – поднесете го с подходящо послание. На картичка напишете стих, специално за близнака или цитирайте някой велик мислител. Вниманието ще го трогне. Момичетата ще се зарадват при вида на пълен комплект гримове и други аксесоари, а момчетата – техника.

Рак

Силно емоционални и с добра памет, тези деца никога не забравят преживяванията си. Те могат да пазят любимата си играчка до старини. Детето рак предпочита само да си избира както пособията за бита, така и подаръците. Затова с голямото дете заедно обиколете магазините, за да си хареса подарък. За по-малките изненадата е задължителна, но предварително питайте за мнение, за да няма неприятни обрати. Помнете, че тези хора не се интересува от стойността на подаръка, а от качеството и приятните преживявания, свързани с поднасянето му.

Лъв

За царя – царски подарък. Защото детето обича да е на върха, да му се възхищават, да го хвалят, да е най-добро във всичко, включително и при получаване на подаръци. Те трябва да правят впечатление, да са внушителни, както се полага на царска особа. Момиченцата ще се зарадват на козметика, дрешки и аксесоари. Момчетата също са със самочувствие и лидерски амбиции, те биха се зарадвали на игри с войници, които да командват, коли, които да управляват и книги за велики пълководци.

Дева

Девата е човек реалист, който не обича крайностите. Той търси практическата изгода, щурите идеи са му чужди. Не вярва на бабини деветини и затова не си давайте парите за феи, принцеси и други подобни. На тийнейджъра може да му дадете пари, вместо подарък, понеже добре си прави сметката. Той ще ги вложи много добре. За по-малките са подходящи боички за рисуване, нещо за моделиране, конструктор, пъзел, монополи, касичка.

Везни

Прилежни, хармонични, справедливи. Вечно се колебаят, особено между практичното и екстравагантното. За тях е подходящ подарък, който радва окото с красотата си и подхранва вроденото им чувство за хармония. Подходящи са красиви, пъстри играчки, албуми с репродукции, географски атласи, красива статуетка, стилна дреха, красиви обувки, но не екстравагантни. Най-много ще се зарадват на домашен любимец, особено куче.

Скорпион

Силни, упорити личности, авантюристи и откриватели. Ще ги зарадвате с подарък, който развива творческата им мисъл и фантазия. Най-подходящи са атласи, енциклопедии, конструктори, микроскоп, принадлежности за фокуси, комплект за химически опити. Филмите на ужасите и научната фантастика ще задоволят богатата им фантазия.

Стрелец

Детето Стрелец е интелигентно, любопитно, справедливо, обича да защитава някоя кауза. Не е претенциозно по отношение на подаръците. Искреният и очарователен Стрелец просто ще оцени вашия жест и старанието при избор на подаръка. Каквото и да купите, трябва да е поднесено с много любов, добре опаковано, в подходящия момент и всичко да говори: “Много сме се постарали, защото те уважаваме и обичаме”.

Козирог

Малкият Козирог е необикновено зрял, обича да се държи като възрастен, упорит и практичен, с добра душа. Безцелните игри не са за него. Обича да рисува, да слуша музика, да майстори нещо, да сглобява. Същевременно обича всичко загадъчно и тайнствено. Ще се зарадва истински на играчки като лекарски комплект, инструменти, сборник с главоблъсканици, карти за гадаене и магьоснически атрибути, загадъчни играчки, в които нещо свети и се върти.

Водолей

Детето водолей е чувствително, непредсказуемо, упорито, изобретателно. Мисълта му е със скоростта на светкавица. Склонните към гениалност Водолеи с удоволствие ще приемат подарък фотоапарат, камера или нова компютърна игра, всичко, което ще подхранва аналитичния им ум и ще даде повод за зараждане на нови, оригинални идеи.

Риби

Дай им на Риби да си мечтаят и да фантазират. Състрадателни и артистични, ще се зарадват на всичко, свързано с мистерии, творчество, музика, изкуство. Тъй като обичат да пеят и да рисуват, подарете им диск с любима музика, музикален инструмент, палитра, албум за снимки, фантастичен филм или книга, истории със загадки и мистика. Мечтата на всяка малка рибка е да стане балерина и подарък “палци” ще я очарова. Както и всичко, което става за талисман.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе