Орхан Бедиханов встъпи в длъжност днес

Новият директор на дирекция встъпи в длъжност днес, 15 февруари.

Орхан Бедиханов спечели обявения в началото на годината конкурс за длъжността „Директор на Дирекция „Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост“ в Областна администрация Разград“.

YouTube

Областният управител Гюнай Хюсмен, заместниците му Нурие Црънгалова и Евгени Драганов и главният секретар Михаил Тодоров приветстваха новия директор на дирекция и му пожелаха успешна работа. „Екипът е чудесен и с Вашата експертиза ще допринесете за развитието на Област Разград, най-важният принцип за нас е да работим в интерес на гражданите и на държавата“ – заяви Областният управител Гюнай Хюсмен. Г-н Бедиханов увери, че ще се постарае да навлезе бързо в задачите за неговата длъжност, днес вече участва в заседание на една комисия и няколко работни срещи.

Орхан Бедиханов е на 39 години. Роден е в Исперих, живее в Кубрат. Завършил е СОУ“Христо Ботев“-Кубрат, след това Икономическия университет във Варна, специалност „Икономическа информатика“. Работил е в „Бордо“ЕООД-Кубрат като счетоводител от 2002 до 2003 г., а от 2003 до 2006 г. – като заместник-директор. През 2006 г. започва работа като експерт в ДФ“Земеделие“-Разград, от 2007 г. е главен експерт, а от 2014 г. до 2017 г. – директор на ДФ“Земеделие“-Разград.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе