Убиецът на таксиметровия шофьор се прибрал до Разград със случайно минала кола

Заподозреният за убийството на таксиметров шофьор на пътя от село Дянково към Разград се прибрал в града със случайно преминаващ в района на престъплението автомобил.

Ексклузивни кадри от задържането на заподозрян за убийството на таксиметровия шофьор

Мъжът бил забелязан от шофьорка, която се оказала в района, съобщи bTV.

YouTube

Жената спряла, за да попита дали е станал пътен инцидент и дали може да помогне. Тя е откарала предполагаемия извършител на убийството до Разград, като е помислила, че той е шофьорът на катастрофиралото такси. Мъжът бил около 30-годишен, турскоговорящ. Качил се в колата, седнал на задната седалка, жената го оставила в централната част на града, по него нямало видими следи от кръв или наранявания.

22-годишен е задържан за убийството на таксиметров шофьор в Разград

Убиецът на таксиметровия шофьор е бил заснет от видеокамера. Записът е разпространен сред всички таксиметрови шофьори в града, а според полицията е известен заподозрения, който се издирва.

Сигнал за инцидента е подала жена, която е минала покрай таксиметровата кола. Полицията открива тялото на 63-годишния шофьор от Разград на осем метра от колата. Той е бил с две прободно-порезни рани във врата. По първоначална информация той е качил мъж от автогарата в Разград, който поискал да бъде закаран до село Дянково.

Жената подала сигнала в полицията, е откарала предполагаемия извършител на убийството до Разград, като е помислила, че той е шофьорът на катастрофиралото такси.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе