20 години състезание – 20 години достойно представяне на Механото

За двадесети път в град Горна Оряховица се проведе Националното състезание „Най-добър техник в машиностроенето”. НПТГ „Шандор Петьофи” гр. Разград за пореден път се представи достойно в състезанието в лицето на Кристиян Михайлов от 11 д клас и Руфи Руфи от 12 д клас, специалност „Мехатроника”.

В съревнование с 65 участника от 35 отбора от цялата страна, двамата показаха завидни знания и в крайното класиране училищния отбор зае достойното 5 място.

YouTube

В индивидуалната надпревара Кристиян зае призовото шесто място, а Руфи бе 15-ти. Това дава право на двамата да кандидатстват в техническите университети в София, Варна, Русе и Габрово, като им се зачита оценка Отличен.

Тези резултати са благодарение на всички преподаватели, които спомогнаха за доброто представяне на учениците. Благодарност  от организаторите получи ръководителят на отбора – г-жа Биана Тодорова, която бе отличена със специален плакет и грамота за дългогодишната и подкрепа и партньорство на състезанието „Най-добър техник в машиностроенето”.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе