ВМРО-Разград и „Кауза Разград“ – заедно на изборите

Областната структура на ВМРО-Разград взе решение за съвместни действия с „Кауза Разград“ на местните избори.

Това стана на партийно събрание на 28 август, на което бяха поканени представители на „Кауза Разград“. Гост на заседанието бе заместник-председателят на ВМРО и народен представител Искрен Веселинов.

YouTube

Кандидатът за кмет на „Кауза Разград“ Калоян Монев представи основни акценти от предизборната си платформа, а областният координатор на ВМРО Евгени Драганов изложи вижданията на политическата сила за провеждане на лоялна и градивна кампания. Двамата установиха, че формациите, които представляват, имат сходни виждания за развитието на региона и затова бе обсъдена възможността заедно да се явят на местния вот на 27 октомври. Това предложение получи подкрепа и от заместник-председателят на ВМРО и народен представител Искрен Веселинов, който апелира за съвестна и отговорна кампания, коментира и заиграването на ДПС с управляващите на местно и централно ниво.

След обсъждането ВМРО-Разград взе решение да подкрепи кандидат-кмета на „Кауза Разград“ Калоян Монев, както и двете формации да се явят с обща листа за общински съветници в Община Разград.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе