34 съдии и прокурори от 10 града се включиха в регионално обучение на тема „Международно сътрудничество по наказателни дела”

Днес Окръжен съд Разград, в качеството си на партньор, беше домакин на регионално обучение на съдии и прокурори, което се проведе в конферентната зала на хотел „Cartoon”.

YouTube

Проявата бе организирана по проект „Качествено професионално обучение за повишаване ефективността на правосъдието” по Оперативна програма „Добро управление”, Дейност 2 „Изпълнение на програмата за регионални обучения на съдилищата и прокуратурите”, на тема „Международно сътрудничество по наказателни дела”, изпълняван от НИП.

Административният ръководител – Председател на Окръжен съд Разград Лазар Мичев приветства участниците във форума като пожела успех и ползотворна работа.

Участие в обучението взеха 34 районни и окръжни съдии и прокурори от Разград, Кубрат, Исперих, Търговище, Попово, Шумен, Силистра,Нови пазар, Дулово и Варна. Лектор на семинара бе Ангелина Лазарова – съдия в Апелативен съд Варна.
След приключване на обучението бяха връчени сертификати.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе