Международен ден на доброто от ОУ „Никола Икономов“

13 ноември – Международен ден на добротата

Психологът на ОУ „Никола Икономов“ в Разград – Гюлсер Мазлум – сподели свои преживявания от добротата, която е видяла в училището. Тя рааказва за добрата постъпка, за една добра ученичка и за една добра инициатива.

YouTube

Преди няколко дни петокласникът Данислав Йорданов я е посетил по повод счупена облегалка на един въртящ се стол и килнатата облегалка на  кожен диван. Ученикът сам предложил да помогне, като не се интересува особено кой е нанесъл щетите. Момчето впечатлил със своите инструменти и невероятни умения.

За доброто в сърцето на Мия психоложката разказва с благодарност. Учениците от 2 „б“ клас са прекарали час на тема „Подари сърце“. Именно сърцатата Мия е получила най-голямо уважение сред своите съученици. Тя е пример за толерантност, добро поведение и доверие.

Класният ръководител на 3 „а“ клас г-жа Ѝорданка Гатева съвместно с преподавателката по география в прогимназиален етап – г-жа Нели Стоянова заедно планираха и осъществиха практическо занятие по човекът и природата на тема „Посоки на света, откриване на географски обекти“. С невероятна атмосфера и любознателност учениците приветстваха урокът. Кабинетът вече разполага и с интерактивна стена – карта на света в уголемен мащаб.

Повече подробности може да видите в публикацията по-долу.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе