Какво ще направи ОИЦ – Разград през 2020 година?

През 2020-та Областният информационен център (ОИЦ) – Разград планира да проведе 30 информационни събития в общините от областта за настоящи и бъдещи бенефициенти на евросредства. На тях ще бъдат представени актуални възможности за кандидатстване по европейските програми, ще се популяризират успешно реализирани проекти и ще се разясняват различни аспекти от подготовката за новия програмен период 2021-2027 г. Предвиждат се регулярни срещи с представителите на печатните и електронните медии.

За девети пореден път през месец май ще бъде организирана кампанията „Дни на Европа в Разград”, която популяризира сред широката общественост приноса на европейските фондове за развитието на Лудогорието.

YouTube

ОИЦ ще се включи в общите инициативи на европейска тематика на мрежата от 27 областни информационни центъра за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ) в България. Ще участва в заседанията на Регионалния съвет за развитие на Северен централен район, на Областния съвет за интеграция на хората с увреждания, както и на други форуми в сътрудничество с обществени организации и фирми.

По традиция ще се включи в маратона на четенето в партньорство с Регионалната библиотека „Проф. Боян Пенев” и в инициативата „Мениджър за един ден” на Джуниър Ачийвмънт България. Млади хора от Центъра за ученическо техническо и научно творчество ще гостуват на ОИЦ по време на кампанията „Еколято 2020” и ще получат информация за възможностите, които предоставят европейските програми в България. Бенефициенти на евросредства от региона ще посетят офиса на ОИЦ, във връзка с провеждане на събития в рамките на изпълнявани от тях проекти.

Ще продължи ежедневното публикуване на информация за възможностите и условията за кандидатстване по европрограмите и за успешно изпълнявани проекти в секцията на Областният информационен център в Единния информационен портал на ЕСИФ у нас, както и в страницата на ОИЦ – Разград във Фейсбук.

ОИЦ – Разград е отворен към всички граждани, организации и фирми за осъществяване на съвместна дейност, полезна за хората от Лудогорието!

Областен информационен център – Разград е част от мрежата от 27 Областни информационни центъра за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ) в България.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе