Два нови случая на COVID-19 у нас, има трети починал

Още два нови случая на коронавирус има у нас. Така oбщият брой на заразените става 94. Това съобщи генерал-майор професор Мутафчийски на редовния бригина на Националния оперативен щаб за борба в коронавируса тази сутрин в 8 часа.

От изследваните 332 проби вчера са установени нови 13 положителни. Има нови областни градове, които са засегнати от заразата – това са Смолян, Велико Търново, Перник и Бургас. В София заболелите са най-много.

YouTube

Интересен е случаят в Бургас. Жена на 39 години, която е работила в курорта ни Банско като готвач, се е завърнала в Бургас преди седмица. Тя има 25 контактни лица.

От посолството в Скопие са сигнализирали за двама граждани на Северна Македония, които са били на почивка в Банско. Те също са с положителни проби.

Банско е под карантина

Има още един починал от COVID-19 у нас. Така починалите стават трима. Това е 80-годишна пациентка, настанена в Пирогов. 80-годишната жена с инсулт и положителна проба за COVID-19 е починала тази сутрин. 

 

RazgradNews призовава всички съграждани да спазват стриктно предпазните мерки на правителството! Изолацията е най-ефикасното спасение! Стойте вкъщи!

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе