МКБППМН-Кубрат и ОУ „Свети Климент”-Юпер: „Заедно ще се справим”

Когато светът преживява трудни дни, когато жертвите от пандемията растат и потапят в скръб семейства, необходимостта от подкрепа и заедност стават още по-нужни.  Знае  се, че кризите се преодоляват по-лесно когато има повече доверие и хората са по сплотени.

С оригинална идея ученици от юперското основно училище, партньор на местната комисия вдъхновени от заглавието и посланието на образователно-превантивната програма за 2020 година „Повече заедно” в контекста на случващото се в света свързана с овладяване на разпространението и борбата с COVID 19,  излъчиха общ призив- послание „ЗАЕДНО ЩЕ СЕ СПРАВИМ”.  В плаката участват деца от различни класове на училището, които предоставиха свои снимки, които Недялка Кирилова, учител в училището събра в плакат на МКБППМН, който ще бъде разпространен до всички приятели и партньори на местната комисия в предпразничната великденска седмица.

YouTube

RazgradNews призовава всички съграждани да спазват стриктно предпазните мерки на правителството! Изолацията е най-ефикасното спасение! Стойте вкъщи!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе