Благодарствени и похвални грамоти за деца, участвали в различни онлайн предизвикателства и инициативи на МКБППМН-Кубрат

Клуб “Емпатия“ и авторската програма на д-р Н. Карагьозова „Час по щастие“, които от години подпомагат реализирането на различни образователно-превантивни събития на местната комисия, стигна до своите постоянни приятели – учениците с различни предизвикателства и по време на извънредната ситуация, която страната въведе зарази пандемията COVID-19. За да запази занимателността по време на дистанционното обучение и да го разнообрази, местната комисия успя да предизвика интереса на децата по различни поводи и така се реализираха няколко значими събития.

YouTube

Деца нарисуваха своята подкрепяща дъга в кампанията „Заедно ще се справим“ в знак на съпричастност към тежката ситуация, в която беше Италия, предизвикала съчувствието на всички деца по света. Други деца с интерес към четката нарисуваха прелестите на природата за седмицата на гората и международния ден на земята. Други изработиха постер-плакат с любимите си детски цитати по случай Денят на детската книга. Други излъчиха призив-послание, свързано с дрогата и съвсем заслужено бяха поздравени с похвални и благодарствени грамоти за старанието и ентусиазма, които не загубиха поради по-различната ситуация, в която трябваше да работят и да се организират. Великденският празник на приятелите на комисията от ДЦВУ също беше уважен чрез колаж от виртуална картичка и пожелания.

Местната комисия насърчава своите приятели ежегодно, за да ги мотивира и стимулира за различни дейности и в края на учебната година организира тържество за връчване на награди – тази година това се отлага назад във времето. Една част от децата получиха лично грамотите си, изненадани по домовете, при спазване на всички предпазни мерки, други – ще получат по пощата.

Партньор в реализирането на горопосочените инициативи беше ОУ „Свети Климент“-Юпер, което ще получи традиционната купа „Училище-партньор“ на МКБППМН-Кубрат.

Razgrad News призовава всички съграждани да спазват стриктно предпазните мерки на правителството! Изолацията е най-ефикасното спасение! Стойте вкъщи!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе