Плексигласови прегради ще гарантират живота и здравето на магистрати, граждани и служители в Разградския съд

След предприетите мерки за нормализиране работата на Окръжен съд Разград и при спазване на всички санитарно-хигиенни изисквания срещу разпространението на COVID-19, в деловодствата, регистратурата и съдебните зали на институцията вече са монтирани плексигласови прегради. Такива има и в деловодствата и регистратурата на Районен съд Разград, предстои да бъдат монтирани и в съдебните зали. Те целят ограничаване на физическия контакт между страните по делата и магистратите от съответния съдебен състав, прокурори, вещи лица и съдебни служители.

Остава в сила задължителното носене на маски и ръкавици от всички в Съдебна палата Разград. По време на откритите заседания е необходимо спазването на дистанция от два метра. Извършва се постоянно проветряване и дезинфекция след всяко съдебно заседание.

Въпреки предприетите мерки за възстановяване на обичайния работен ритъм, за Окръжен съд Разград приоритет остава опазването на живота и здравето на всички. Призоваваме гражданите – страни по дела и техните процесуални представители към разбиране и търпение.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе