KIA представя най-актуалните си модели в Разград

На 24 юни жителите и гости на гр. Разград ще имат възможността да се запознаят на живо с последните модели на корейския концерн КИА Моторс. Четири модела ще бъдат изложени през целия ден пред бар Сохо от официалния дилър на марката за региона ВЕКО ОЙЛ.

YouTube

Новият автоцентър на „КИА“ в Русе тръгна с летящ старт, въпреки че откриването му съвпадна с началото на пандемията от Ковид-19, причинила рязко забавяне на оборотите в цялата икономика. Това е една от най-големите инвестиции в град Русе за 2019 г. в размер на 3,5 млн. лева, осигурени със собствени средства и банков кредит. Красивата сграда на бул. „Христо Ботев“ 12 включва 600 кв.м. шоурум, в който се предлагат всички автомобили на южнокорейската марка, и 700 кв.м. модерен сервиз с последно поколение оборудване за ремонт на всички марки и модели автомобили.

„От началото на годината за пет месеца сме продали толкова автомобили, колкото за цялата минала година. Само през май новото представителство продаде четири автомобила от висок клас въпреки кризата – това е много добро темпо, което се надяваме да запазим. Дотук виждаме, че хората се доверяват както на марката, така и на нас като професионалисти“, заяви пред нашата медия Красимир Конов, собственик и управител на инвеститора „Веко Ойл“.

„Бъдещето е в точно такива автоцентрове, предлагащи цялостно обслужване – от запитването до ключа, обслужването и застраховането. Това е съвременният начин за продажба на автомобили.  Бестселър по продажби си остават модела Sportage и Ceed, като сега навлиза и XCeed. Очакваме с нетърпение и новия модел на „Соренто“, който ще се позиционира в луксозния клас на SUV сегмента. „КИА“ е привлекателна марка в региона с това, че предлага последните иновации в автомобилостроенето на достъпна за българите цена, като запазва едно изключително ниво на здравина на автомобилите си.“, заключи Конов.

KIA Motors Corporation е основана през 1944г. и е най-старият корейски автопроизводител. Като част от Hyundai-Kia Automotive Group, КИА се стреми да се позиционира сред лидерите на световния автомобилен пазар. С 10-те си производствени бази в 5 страни КИА продава повече от 2,7 милион автомобила годишно и поддържа дистрибуторска мрежа в повече от 150 страни. През 2006 г. главен дизайнер на компанията става немецът Петер Шрайер, преди това разработвал дизайните на „Ауди“ и „Фолксваген“. 

Днес КИА има 48 000 служители и годишни приходи от 43 милиарда долара. Мотото на КИА Моторс Корпорейшън “Силата да изненадваш” – олицетворява целта на марката постоянно да изненадва своите клиенти по цял свят с автомобилни иновации. До края на 2025 г. „КИА“ планира да представи 11 превозни средства с акумулаторни батерии. Това е новият план „S“ на компанията, в който ще бъдат инвестирани 25 милиарда щатски долара. Различното при „КИА“ е, че докато другите марки електрифицират най-вече по-малките си модели, тя се насочва към големите.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе