Нови 6 болни от COVID-19, има нов смъртен случай в Разград

По данни на Регионалната здравна инспекция, за последните 24 часа на територията на област Разград са констатирани шест нови случая на лица, заболели от коронавирус.

  • Единият случай е жена на 74 г. от с. Гецово. Хоспитализирана в Отделение по инфекциозни болести към МБАЛ – Разград.
  • Вторият случай е жена на 67 г. от с. Белинци. Хоспитализирана е в изолатора на Отделение по пневмо-физиатрични болести.
  • Мъж на 18 г. от гр. Исперих е третия заболял от COVID-19. Оставен е в дома, с предписание за изолация в домашни условия.
  • Четвъртият случай е жена на 56 г. от с. Самуил. Оставена е в дома, с предписание за изолация в домашни условия.
  • Следващият случай е мъж на 57 г. от с. Брестовене.  Хоспитализиран е в Специализирана болница за активно лечение за пневмо – фтизиатрични заболявания „Д-р Димитър Граматиков“ – Русе.
  • Шестият случай е жена на 64 г. от с. Ясеновец. Хоспитализирана е в Специализирана болница за активно лечение за пневмо – фтизиатрични заболявания „Д-р Димитър Граматиков“ – Русе.

Жена на 61 г. от с. Китанчево, хоспитализирана в Отделение по инфекциозни болести към МБАЛ – Разград е починала вчера, 1 юли. Жената е била с придружаващи заболявания.

Областният кризисен щаб за борба с COVID-19 изказва съболезнования на семейството и близките на починалата и призовава всички граждани да спазват въведените противоепидемични мерки.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]dm petroleum

Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе