Четири нови случая на COVID-19 в област Разград за последното денонощие

По данни на Регионалната здравна инспекция, през последното денонощие на територията на област Разград са регистрирани четири нови потвърдени случая на коронавирус.

Единият потвърден случай е жена на 56 г., от гр. Исперих. Взет е респираторен материал /назофарингиален и орофарингиален секрет/. Изследвана e в СМДЛ „Рамус“ – София /платено изследване/. Резултатът от изследването PCR SARS-CoV-2 е (+) положителен. Потърсила е медицинска помощ на 08.07.2020 г. в УМБАЛ „Канев“ – Русе, където е хоспитализирана в Отделение по инфекциозни болести. Жената е с придружаващо заболяване: Артериална хипертония  II ст.

YouTube

Мъж на 63 г. от гр. Исперих е вторият потвърден случай на COVID-19. Взет е респираторен материал /назофарингиален и орофарингиален секрет/. Изследван e в СМДЛ „Рамус“ – София /платено изследване/. Резултатът от изследването PCR SARS-CoV-2 е (+) положителен. Лицето е без клинични оплаквания. Оставен е в дома с предписание за домашна изолация, в рамките на 14 дни. Придружаващи заболявания: Артериална хипертония  II ст.

Третият случай е мъж  на 32 г. отново от гр. Исперих. Взет е респираторен материал /назофарингиален и орофарингиален секрет/. Изследван e в СМДЛ „Рамус“ – София /платено изследване/. Резултатът от изследването PCR SARS-CoV-2 е (+) положителен. Лицето е без клинични оплаквания и придружаващи заболявания. Оставен в дома с предписание за домашна изолация, в рамките на 14 дни.

Жена на 35 г. от гр. Разград е четвъртия потвърден случай. Взет е респираторен материал /назофарингиален и орофарингиален секрет/. Изследвана e в СМДЛ „Рамус“ ООД – София /платено изследване/. Резултатът от изследването PCR SARS-CoV-2 е (+) положителен. Лицето е без клинични оплаквания и придружаващи заболявания. Оставена е в дома й с предписание за домашна изолация, в рамките на 14 дни.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе