Областният управител получи плакет за подкрепата му към развитието на спорта в област Разград

Днес, 29 юли 2020 г. Областният управител на област Разград Гюнай Хюсмен получи плакет за оказваната през годините лична подкрепа за дейността и развитието на Спортен клуб „Спорт за всички“, град Разград.

Плакетът беше връчен от учредителя и председател на спортния клуб Здравко Душков по повод 30-годишнината от създаването на организацията.

YouTube

Той информира Областния управител за проведените наскоро инициативи, свързани с годишнината сред които организираните, съвместно с Община Разград, спортни игри по пет вида спорт за работници и служители „30 г. СК „Спорт за всички“, гр. Разград“ и състезания по плуване „Плувно лято 2020“ в чест на 183-годишнината от рождението на Васил Левски.

Освен това г-н Гюнай Хюсмен получи тениска с надпис „30 г. СК „Спорт за всички“ – Разград“ и сувенир с образа на Апостола на свободата и неговото послание към народа „Дела трябват, а не думи“, което според председателя на спортния клуб е в унисон с принципите и активната дейност на Областния управител в подкрепа на социално-икономическото развитие на област Разград.

Областният управител изказа благодарност на г-н Душков и обеща и за в бъдеще да продължи да подкрепя спортните инициативи, между които традиционния Благотворителен турнир по футбол за млади спортисти от центрове за настаняване на деца, лишени от родителски грижи, организиран ежегодно вече 25 години от СК „Спорт за всички“, гр. Разград.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе