Расте интересът към лекторията по БДП на педагожка от Кубрат

Расте интересът към опреснителния курс по БДП (безопасност на движението по пътищата), разработен от кубратската педагожка д- р Надие Карагьозова – секретар на МКБППМН-Кубрат.

Днес, в последния ден на месец февруари, над 50 педагози от страната, предимно учители от детските градини и начален етап на образование, взеха участие в онлайн дискусията, която се проведе от Hotel Cartoon Razgrad.

YouTube

Обучението е организирано от отдел „Образование“ на Фондация Кузманов, които в последните години предлагат и провеждат обучение с педагогическа насоченост за повишаване квалификацията на специалистите от системата на образованието. През 2021 година във всички учебни заведения в България се очаква да се случат ТРИ важни неща: оценка (инспектиране) на образователната институция, атестиране на педагогическите специалисти и всичко това е съобразено и със стратегията на учебното заведение (качествена и добре разписана стратегия). В подкрепа на бъдещото атестиране образователният отдел на Фондацията има свои разработени методики, които по време на обучителните срещи се презентират от квалифицирани лектори.

Както писахме по-рано програмата на д-р  Карагьозова „Формиране на пътна култура у подрастващите“ е включена в  предложенията на три от най-големите обучителни организации, които имат регистрация  в МОН.

По време на кратките паузи днес, д-р Карагьозова запозна слушателите и с интересни кадри от Разград, заснети от Наско Кузманов, по време на неговата разходка.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе