Юперското училище организира училищен конкурс в партньорство с МКБППМН-Кубрат на тема: „Магията на Доброто“

В подкрепа на превантивно-образователната програма на МКБППМН-Кубрат „Ценности и добродетели“, училището в село Юпер под менторството на местната комисия организира училищен конкурс в три категории – рисунка, есе и приказка  на тема: „Магията на доброто“.

Конкурсът цели да провокира децата към самостоятелен творчески процес и избор на категория, в която се чувстват най-сигурни и чрез словото и четката да интерпретират своето разбиране за добротата, като нравствена ценност и добродетел. Конкурсът е предназначен за всички ученици от 1-7 клас, като крайният срок за подаване на творбите е 22 март. За всички участници ще има символични награди, като  най-добрите творби в трите категории ще бъдат отличени от директорката на училището и местната комисия, а творбите ще бъдат предадени за образователно-забавния кът на детското отделение към МБАЛ-Кубрат.

YouTube

Между юперското училище и местната комисия има изградено добро сътрудничество, което през годините дава своите положителни резултати и съвсем заслужено те бяхa сред първите носители на купата на местната комисия „Училищен партньор“, която им беше връчена в началото на учебната 2020/2021 година.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе