Окръжен съд Разград осъди снаха и свекър, задържани с дрога в Малко Йонково

Окръжен съд Разград одобри като непротиворечащо на закона и морала постигнато споразумение между Окръжна прокуратура Разград, Емил Е., Анета М. и техния защитник, съгласно което подсъдимите се признават за виновни за държане с цел разпространение на наркотични вещества.

На осъждания вече Емил Е. съдът наложи наказание „лишаване от свобода“ за срок от седем месеца и двадесет и пет дни, а на многодетната майка Анета М., която е с чисто съдебно минало, – „лишаване от свобода“ за срок от 10 месеца, чието изпълнение отложи за изпитателен срок от 3 години.

Трима задържани с наркотици в Исперих

Двамата подсъдими – снаха и свекър, които живеят в Исперих, се признаха за виновни в това, че на 04.10.2019 г в село Малко Йонково, обл. Разград, без надлежно разрешително са държали с цел разпространение химични аналози на високорискови наркотични вещества. При претърсване на автомобила, с който са отишли до селото и личен обиск, у Емил са намерени 37,71 гр. суха зелена растителна маса, съдържаща метил – 2 и 5,26 гр. метил – 2 – синтетичен канабиноид, а у Анета – 18,25 гр. суха зелена растителна маса, съдържаща метил – 2.

Определението на Окръжен съд Разград, с което е одобрено споразумението за решаване на делото, е окончателно и не подлежи на проверка от въззивна инстанция.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе